İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Atolyewolf 'FW 2024' Koleksiyonu

Atolyewolf ‘FW 2024’ Collection

Atolyewolf 'FW 2024' Koleksiyonu

İstanbul merkezli Atolyewolf Jewelry, ilk erkek takı koleksiyonunu 2014 yılında sundu. O yıllardan bu yana benzersiz parçaları titiz el işçiliğiyle birleştiren Atolyewolf; Türkiye'de Beymen ve Vakkorama olmak üzere dünyanın önde gelen mağazalarında satışa sunuluyor.

İstanbul'un zengin kültürel mirasından ilham alan FW24 koleksiyonu; Atolyewolf'un DNA'sı haline gelen sekizgen yapıları, modern ve lüks tasarımlarla bir araya getiriyor. FW24 koleksiyonunda dikkat çeken tasarımlar olan "Octagonal" yapıları, yeni yaratılan "Layers" ve "Bar" koleksiyonları takip ediyor. Layers koleksiyonu hayatımızdaki katmanları ve merdivenleri tasvir ederken, Bar koleksiyonu Atolyewolf'un temel zincir koleksiyonlarına yeni eklenen bir koleksiyon.

Koleksiyonun konsept çekimlerinde Atolyewolf üç konsept yarattı: Glacier, Survive ve AI; Glacier konsepti buzullara, Survive konsepti ise hayata ve deneyimlere odaklanıyor. Çekimlerde AI teknolojisini de kullanan marka, yeni dönemde AI hakimiyetinin artacağı fikrini de vurguluyor. Koleksiyon ayrıca "Shades of Silver" sloganıyla sunuluyor; gümüş hakimiyetiyle öne çıkıyor.

Join Us with #ATOLYEWOLF

#ATOLYEWOLF ile Bize Katılın

Devrime katılmak için hayranlarımızın #atolyewolf'a gönderdiği muhteşem fotoğraflardan ilham alın! Seçilen resimler web sitemizde ve Instagram Mağazamızda olacaktır.

Daha fazlasını oku
Chain Collection Inspiration & Production

Zincir Koleksiyonu İlhamı ve Üretimi

Atolyewolf Takı - Zincir Koleksiyonu; altı gümüş telin örülmesiyle oluşur. Tel sayısı arttıkça örülmesi zorlaşır. Atolyewolf Kuyumculuk ustaları tel sayısını maksimuma çıkarmış ve mükemmel bir görü...

Daha fazlasını oku