İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Star Koleksiyonu İlhamı ve Üretimi

Star Collection Inspiration & Production

Star Koleksiyonu İlhamı ve Üretimi

Koleksiyonun Hikayesi

Moda sektörünün ve insan yaşamının önemli bir simgesi olan bu yıldız, diğer yıldızlardan farklı olarak; Marka logosu (AW) ile güzel bir şekilde eşleştirilen üçgen gibi geometrik şekillerle tasarlanmış olup, Atolyewolf'un özgün ve farklı bakış açısını yansıtmaktadır. Her zaman özgün ve farklı tasarımlara sahip olan Atolyewolf, bu koleksiyonda yıldızı A ve W markasının harfleriyle tasarlayarak fark yaratmıştır.

Tasarım Durumu

Tasarım ekibimiz; kullanıcıların talepleri ve trendleri doğrultusunda yıldız koleksiyonu oluşturmaya karar verdi. Daha önce taslak tasarımları oluşturan ekip; bu tasarımlara farklılık katmak için çalışmalara başladı. Markanın logosunu veya harflerini her üründe kullanmaya özen gösteren tasarımcılar, yıldıza logo veya AW harflerini entegre etmeye karar verdiler.

Tasarımların üzerine veya içine geometrik şekiller yerleştiren Atolyewolf, geometrik şekillerden faydalanarak A ve W harflerinden oluşan yıldızı oluşturdu. Üç boyutlu ve piramit benzeri bir yapıya sahip olmasını istedikleri yıldız, tasarımlar sonucunda bugünkü halini aldı.

Daha önce kolye, bileklik ve yüzük olarak kararlaştırılan koleksiyon, müşteri talepleri doğrultusunda genişletildi. Doğal bir görünüm için mat oniks kullanılan bileklikler ve oval yapıyla harmanlanan yüzükleri yaratan ekip, kolye tasarımında farklı bir çalışma yapmak istedi. Oval bir yapıya yerleştirilen yıldız, oval bir yapının üzerine bir yıldız yerleştirilerek ona hacim kazandırılarak tasarlandı.

Üretme

Tasarımdan üretime geçiş işin en önemli adımıdır. Çünkü bazen istenilen tasarımın üretilmesi mümkün olmayabilir. Tasarımcıların üzerinde çalıştığı kolye de onlardan biriydi. Çalışmaların ardından bu kolyenin sadece birkaç parçanın elle birleştirilmesiyle üretilebileceği anlaşıldı. Netlik açısından 925 ayar gümüş oval yapı, kapak ve kaplamasız olarak tasarlanabilen ürün, bunların usta ellerde birleştirilmesi sonucu tamamlanmıştır. Kolyenin zincirinde ise yine oval olan ve oval yapıya uyum sağlayabilen 70 cm ince Dodge modeli kullanıldı.

Sunum ve Kullanım

Her tarza uyum sağlayabilecek tasarımlardan oluşan Star Koleksiyonu, kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı. Dünyada pek çok ünlünün tercihi haline gelen koleksiyon, 2019 yılının en çok satan tasarımı seçildi. Atolyewolf markasının belirleyici ürünü haline gelen Star Koleksiyonunu sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz ve biz de hepinizin beğenmesine çok sevindim.

Kampanya Videosu ve Star Koleksiyonu için hazırlanan Ünlü ve Dergi çalışmalarını ilgili kategorilerden inceleyebilirsiniz. Bu blogu, okumaları için Yıldız Koleksiyonu tasarımına sahip olan arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.



'Koleksiyona Göre Alışveriş' menüsünden Yıldız Koleksiyonu gibi benzersiz hikayelere sahip tüm koleksiyonları inceleyebilirsiniz.

Atolyewolf’s Natural Stones and Their Meanings

Atolyewolf'un Doğal Taşları ve Anlamları

Oniks: (Sağlık Taşı) Kendi enerjisiyle hastalıklara karşı enerjimizi tazeler ve vücudumuzun güç kazanmasına yardımcı olur. Konsantrasyon eksikliği yaşayan kişileri olumlu yönde etkilediği bilinmek...

Daha fazlasını oku
SS19 Collection Photoshoot

SS19 Koleksiyonu Fotoğraf Çekimi

2019 Yaz Koleksiyonu tasarım ve lüks ürünlerinin model fotoğraf çekimleri tamamlandı. Çekimlerin mekânı Türkiye'de İstanbul'un eşsiz stüdyo manzaralarını sunan Just Studio olurken, ünlü Türk model...

Daha fazlasını oku